©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Betartott ígéret


VARGA RACING TEAM - 24. TAXI4 Veszprém Rallye, 2017. július 8-9.

Lángi Attila - Csáki Richard, BMW Z4 M Coupe


Ígéretéhez híven most sem spórolta el a látványos kanyarkombinációkat Lángi Attila. A Varga Racing Team versenyzőjének a Veszprém Rallyen sem volt problémamentes a menetelése, de a görcsös eredménycentrikusság helyett a rá jellemző lazasággal és jókedvvel teljesítette a futamot. A nézők nagy örömére…


Lángi Attila: A versenyzéshez való jó hangulatunkat már a szálláson megalapoztuk, ugyanis a Kovács Antal, Istovics Gergő duóval és csapatukkal kerültünk össze. El lehet képzelni, hogy milyen a hangulat, ha ez a két társaság összekerül…

Nagy lendülettel rajtoltunk el szombaton az első gyorsaságin, ám mindössze 400 métert, ha haladtunk, és eltörött a bal hátsó féltengely. Kiszálltam a kocsiból, és rögtön elkezdtem keresgélni a közelben egy kézigránátot vagy atombombát, hogy elpusztítsam a Z4-et. De - sajnos, vagy sem - semmi nem akadt a kezem ügyébe, így az első dühömet se tudtam tettekre váltani. Lassan megnyugodtam és nézővé váltam: lelkesen integettem azoknak, akik arra jártak - mert azért jócskán hullottak ám az emberek.

A szervizcsapatom még a gyors mellett helyrehozta a technikát, így miután a záró autó is elhagyta a pályát, mi is ott gurultunk le a célig. Nem volt tehát akadálya annak, hogy a szuperrally keretein belül folytassuk a menetelést másnap.

Se versenyhangulat, se nagy tétje nem volt a szereplésünknek, bár az is igaz, hogy nem szerettünk volna nagyon lemaradni a többiektől. Így amennyit lehetett, és biztonságosnak tartottunk, annyit bele is adtunk az autózásunkba. Az eredményt alárendeltük a látványnak, így a nézők szórakoztatására inkább keresztbe-kasul csúszkáltunk, elpuffogtattuk a régi abroncsainkat. Egyedül Novák Balázzsal tudtunk volna csatázni a kategória 3-4. helyéért, de úgy éreztük, hogy mi azért a pár plusz pontért nem akarunk kockáztatni. Ennek köszönhetően 11 másodperces hátrányt szedtünk össze az utolsó gyorsra, ahol szerettünk volna egy komolyabbat villantani. Össze is jöhetett volna, ám egy lassító kedvünket és sebességünket szegte… Ráadásul a jobb első futóművünket is elvesztettük ebben a "buliban". Szerencsére azonban egészen a célig, a céldobogóig minden a helyén maradt, így teljesítettük a futamot.

Teljes mértékben elégedettek vagyunk, hiszen egész hétvégén mosolyogtunk, élveztük a versenyzést Veszprémben. Tetszett minden szakasz, habár a kocsinak még mindig nem lett a kedvence a murva.

így sem akadályoz meg bennünket semmi abban, hogy a hétvégén már újra rajthoz álljunk, ez úttal Parádsasváron, a hegyi versenyen. A lengőkart és a jobb futóművet még gyorsan cseréljük a héten, valamint futóműbeállításra is elvisszük a BMW-t, de aztán bevetésre készen van. Szeretem ezt a parádi futamot, mert nagyon jó a hangulat, sok az ismerős és ezt a pár kilométert még én is meg tudom tanulni, így a jó szereplésre is nagyobb az esély. A célom a jó szórakozás, és talán titkon a győzelem is. De a legfontosabb, hogy egy jó hétvégét töltsünk el az egész csapattal és a családdal.


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Visual Europe Group - www.vegroup.hu, Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL - Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. - DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. - Minőségi Autófényezés, Magic Carwash - XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, AutoCSHospital - Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával, METRÓREKLÁM - www.kozterireklam.hu