©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Hibjánék újra az első háromban


Az Ózd-Salgó Rali újabb élményekkel ajándékozta meg Hibján Jocit és Szollár Csabit. A srácok küzdöttek a meleggel, a gumiválasztással, de végre célba értek. Kitartásuk jutalma az RC4 kategória 3. helye.  


Végre sikerült célba érkeznetek?

- Igen, így van. Szerencsére minden rendben volt, technikai problémák nélkül autózhattunk Hálistennek. Végig kiválóan működött a kocsi, nagyon szépen és jól tette a dolgát. Igazából a verseny sikeres teljesítése volt a célunk, illetve versenykilométert gyűjteni. Nem mondhatnám, hogy gyorsak voltunk, de a Peugeot az tényleg jól vizsgázott. Össze kell még szoknunk, mert még bőven van mit tanulnunk a Peugeottal kapcsolatosan és Csabival egyaránt. A harmadik közös futamunkon után nem is mondhatnék mást, mint azt, hogy idő kell ahhoz, hogy mi és a kocsi is eggyé váljunk, egy rugóra járjon az agyunk. Ezen vagyunk, sikerülni fog. Jó hangulatban telt a hétvége, örülünk az RC4 kategória 3. helyének.

Favorit maradt a királdi körgyors?

- Nem teljesen új pályákkal kellett szembenézni, mert valamilyen formában réges-régen voltak már ezek, jó volt újra autózni rajtuk. A Domaháza annyira nekem nem tetszik, viszont a Királd…naaa az igen, nem véletlenül kedvenc sokak számára. Nagyon gyorsak voltak ezek a szakaszok, iszonyat tempókat mentünk mi is és a többi versenyzőpáros is.  


Félre tudtad tenni a múltat… és a versenyautón kívül hagyni mindent rajt után?

- Megtettem, amit lehetett, de úgy gondolom eléggé biztonságira mentem. Nyilván nehéz azt mondani, hogy „helló itt vagyok adjunk neki”, tehát nem úgy nyomtam, ahogy szeretném, de most ezt a feladatot kaptuk, kevésbé feszegetni a határokat. Elégedett nem vagyok, viszont kárpótol a céldobogó és a megszerzett pontok. Azt teljesítettük, amit terveztünk. Tapasztalatot, kilométereket, pontokat gyűjteni…ezt összehoztuk.


Innen szép nyerni… azt mondják ugye?

- Igen, ha nem is idén, mert mi már jövőre építkezünk inkább. A maradék versenyeken megpróbálunk még kiegyensúlyozottabban küzdeni, ami segít majd átlendíteni minket ezen a jelenlegi holtponton, és a következő szezonban újra nekilendülünk. Persze azért készülünk a hátralévő futamokra is, a Mecsekre és a Nyíregyháza Ralira.Partnereink:

Cornexim Kft, ABT ROLL Kft, Kompresszor Varga Gh Kft, Gerda Trans Kft, Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft, Fehértó Trans Snack Kft, Szimita Trade Kft, Small East Bt, Varga-Ic Kft, K+K Spedit Kft, Vár-Team Kft, Multi-Ház Kft, Nyírségtefu 2009 Kft, Bá-Mi Kft, Intrudair Kft.; A-VÉD Kft.; Kelet Power Kft, Tuning Show Kft.; Hungaro Hause Kft.


Szöveg: Tiba Anita

Fotó: RallyMedia.tk / Orehóczki Kinga