©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

A végeredmény felülírja a nehézségeket


Annyit kértek a fiúk Fortunától az Ózd-Salgó Rali előtt, hogy ne engedje el a kezüket, mert szükségük van a támogatására. Úgy látszik meghallgatta kérésüket, ugyanis Kurtos Robi és Fridrik Gergő a dobogó harmadik fokára állhatott.


Mivel harcoltatok a melegen kívül?

- A kocsi végig gyenge volt, egyáltalán nem úgy ment, ahogy kellett volna. Kevés üzemanyagot kap valamilyen oknál fogva, ennek majd utána járunk még. Egyszer jó volt, egyszer nem, mint a mesében, hol volt nyomás, hol nem volt nyomás. De az autó technikai részén kívül őszintén bevallom nem nagyon voltam a helyzet magaslatán. Meg is forogtunk párszor, a meleget sem viseltem olyan jól, mint Veszprémben. A szauna szeánsz most már kezd kicsinálni, főleg mikor még overálban ülünk a kocsiban. Lehet nem csak a Micura kell most már „nagygenerál”, hanem rám is – nevet Robi.

Volt taktikátok az Ózd-Salgó Ralira?

- Megbeszéltük Gergővel, hogy óvatosabban megyünk a célba érés érdekében. Aztán menet közben jött a hajtás problémánk, aminek köszönhetően folyamatosan világított a fék lámpánk. Ez nem annyira tesz jót, de valami lett a pedálunkkal, nem működött rajta, ami visszahúzza. Voltak csúszós és nagyon gyors részek, ahol mentünk, mint a golyó, meg amit bírt a kocsi. Két defektet is kaptunk, majd a difi is szétment, úgyhogy azért nem volt ez olyan eseménymentes futam, csak a végeredmény mindig kárpótol. Jókedvűen csatázgattunk, amennyire lehetett ilyen technikai háttérrel. A következő versenyig orvosoljuk a verda betegségeit és folytatjuk, ahol most abbahagytuk.


Technikai gond ide vagy oda, a harmadik hely az harmadik hely.

- Valóban, örülünk is, mint majom a farkának. Sőt minden megtett kilométernek és sikeresen teljesített futamnak. Fortuna meghallgatta kérésünket, úgy látszik még mindig spanok vagyunk. Köszi Fortuna, ugye ott leszel a Mecsek és a Nyíregyháza Ralin is?


A jelenlegi eredmény változtat valamin pontok tekintetében?

- A bajnokság állása nem igen változott ezzel a harmadik helyezésünkkel. De még van két verseny, ahol bármi megtörténhet. Továbbra is közel vannak a párosok egymáshoz, kiélezett is lehet a szezon vége. Köszönjük a csapat munkáját, a partnerek bizalmát, és a szurkolók lelkes támogatását a pályák széléről, találkozunk a Mecsek Ralin.Reklámpartnerünk:

East Motorsport; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; ZRP Építőipari Kft.; DREXLER TRAFFIC Bt.; Fakitermelő és Feldolgozó Kft.; New Foam System Hungary Kft.


Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Peremicki István