©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Sok száz ember előtt cseréltek kereket


Egész jól indult a Strider Zoltán - Bárdos Péter duó idei Mecsek Rallye-ja, az első nap végén a páros az ORC 5. helyén állt, ám egy defekt miatt visszacsúsztak. A Korda Racing Mitsubishis duója végül a hetedik helyen zárta a versenyt.


Zoli elmondása alapján voltak apró hibák, amik igaz a tempójukat nem befolyásolta, őket viszont annál jobban idegesítette.

„Szuperül indult a verseny, az első kört a harmadik helyen zártuk, de a bal első féktárcsánk elkezdte enni a fékbetétet olyannyira, hogy két szakasz után nem volt fékünk bal elől. A verseny végére három garnitúra bal első féket fogyasztottunk el, ami nagyon érdekes számunkra, ahogy az is, hogy a kerékanyákból elfogyott a menet. Ezeket minden gyors végén ellenőrizni kellett” – emlékezett vissza a verseny első napjára Strider Zoltán.


A második körben érződött, hogy akinek az első körben problémái voltak, azok időközben felzárkóztak. Plusz ugye Zoli nem szereti a szűk és sötét pályákat, ezért lecsúsztak a nap végére az ötödik helyre. Ez volt betervezve, így azt gondolták, majd másnap a kedvenc pályákon gyorsulnak.


„A kedvenc orfűi szakaszomon kaptunk egy defektet, amit sok száz ember előtt a parkolóban cseréltünk ki. Több mint öt percünkbe került a projekt, ami nagyon visszavetett minket” – tette hozzá Zoli.


A srácok visszacsúsztak a tízedik helyre és a hátralevő két szakaszon sikerült három helyet javítaniuk.


A csapat kihagyja a bajnokság utolsó versenyét, az első Nyíregyháza Rallye-t, mert Zoli üzleti elfoglaltságok miatt nem ér rá, ezért az év végére buli versenyeket tervez.


http://facebook.com/kordaracing

http://www.kordaracing.hu

http://youtube.com/kordaracing
A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft. , Pro Work Higénia