©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Kalandozás Erdélyben


Az autógyilkos Veszprém Rallye helyett a Hargita Gyöngye Rally-t választotta az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik már a helyszínen élvezik Erdély szépségét.

Az év elején Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora elmondta, hogy 2017-ben két versenyt is szeretnének nemzetközi szinten teljesíteni, amiből az első a 25 éves múltra visszatekintő erdélyi verseny lesz.

"Csodálatos helyen vagyunk és élvezzük minden percét az ittlétünknek. Minden pálya frissen van aszfaltozva és a rendező nagyon pozitívan áll hozzánk, ami nagyon jó érzés" - kezdte a beszélgetést Tamás.

Andris és Robi a szép helyek mellé egy igazán erős nemzetközi mezőnybe cseppentek bele több magyar páros társaságában és a kategóriájukban is komoly Citroenes versenyzők várják, hogy valaki felvegye velük a versenyt.

"A teljesen ismeretlen pályák és vetélytársak ellenére Andrással megbeszéltük, hogy a dobogós helyek egyikét szeretnénk megcélozni" - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

A Hargita Rally pénteken a shakedown-nal kezdődik, majd szombat délutánig 12 gyorsasági szakaszt kell teljesíteni a versenyzőknek.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent H?- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin