©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT


Az augusztus végén induló idei quad bajnoki szezonban is rajthoz áll a Pro Racers versenyzője, míg a rallye-ban igencsak motiváltan várja a szeptember eleji Budapest Rallye-t


Kazár Miklós: pihenés és felkészülés a nyári forróságban


Túl van már a jól megérdemelt pihenésén Kazár Miklós, aki a forróság ellenére immár megkezdte a felkészülését a 2017-es szezon hátralévő feladataira. A Pro Racers versenyzője ugyanis nemcsak a rallye-ban folytatja a versenyzést - a következő bajnoki fordulót, a Budapest Rallye-t szeptember első hétvégéjén rendezik meg -, hanem újra teljes szezont teljesít a quadosok országos bajnokságán a 450+ kategóriában.

Legutóbb már ismét a régi formáját megközelítve versenyzett a Veszprém Rallye-n a Pro Racers párosa, és az ötödik helyükkel - amivel ők lettek a legjobb Ford-csapat - megmutatták, igenis a legjobbak között kell velük számolni. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón akkor szinte hibátlanul versenyzett, így nem véletlen, hogy feldobódottan mentek el a nyári szünetre.

- Nagyon fontos volt számunkra, hogy feltöltődjünk. Mindketten a családunkkal elmentünk nyaralni, nagyon élveztem, hogy a családommal, a gyermekeimmel lehetek végre együtt. Nagyon kellett ez a pár hét, és úgy érzem, mindketten igencsak motiváltan állunk neki az augusztusi felkészülésnek, mert már a következő bajnokin, a Budapest Rallye-n szeretnénk bebizonyítani, igenis számolni kell velünk - jelentette ki Kazár Miklós.

Ráadásul Kazárra nem várnak könnyű napok, hiszen a Pro Racers versenyzője visszatér régi sikereinek színterére, és újra rajthoz áll a quadosok országos bajnokságának valamennyi futamán.

- Augusztus végén kezdődik a 2017-es szezon, és a terveim szerint a 450+ kategóriában valamennyi versenyen rajthoz állok. Nem titok, egyértelműen a hatodik bajnoki címemre hajtok, amihez az első komoly nagy lépést a szezonnyitón szeretném megtenni - árulta el Kazár Miklós.