©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Visszakapták a motiváltságukat


Hibján Joci és Szurovcsák Pisti csak egy picivel csúszott le a dobogóról, de örülnek azért az abszolút hatodik és kategória negyedik helynek is. Leginkább azért, mert a Baranya Kupa által visszakapták a motiváltságukat a rali iránt.


Visszatért a szerencse mellétek?

- Reméljük itt is marad. Most már azért elégedett vagyok. Jó volt minden, végigment a kocsi, nem volt semmi technikai problémánk hálistennek. Csak apróságok akadtak, amik említésre sem méltók. A fokozat kijelzőm nem bírta a meleget, minden más tökéletesen működött. Jó részeredményeink voltak, és a végeredmény is vállalható. Azt látjuk, hogy ott tudunk lenni az elejében. Egyszer mentünk abszolút első és kétszer abszolút negyedik időt.

Ösztönzően hatott rátok a Baranya Kupa?

- Igen. Nagy szükségünk volt már egy olyan versenyre, ami hasonlóan alakul, mint a mostani. Annyira sok kudarc ért mostanában, főleg ebben az évben, hogy kezdtem elveszíteni a motivációmat a raliban. De szerencsére visszakaptuk, és ez sokat jelent számomra. Bár ez is olyan furcsa, mert csak egy fikarcnyival kellett volna több abból a szerencséből, hogy ne csússzunk le a dobogóról. Ilyenkor mégis eszembe jut, hogy a francba a szerencsével, hogy ilyen kevés kellett az abszolút ötödik és kategória harmadik helyhez. De legalább már egy teljes versenyt tudtunk élvezni és befejezni. A teszt is hasznos volt, mert kiderült, hogy a hangosításunk egy kis szerelésre szorult. Így mindenre fény derült, és legalább élesben már nem kellett ilyenekkel foglalkozni.


Mennyire viselt meg bennetek az időjárás?

- Nagyon kemény verseny volt, amire mi számítottunk is valamilyen szinten, de még annál is durvább volt. Konkrétan mindenkit olyannyira megviselt, hogy az elmondhatatlan. Minket, az autót, a szerviz csapatot és hát ugye a többi versenyzőt is. Iszonyatosan nehéz volt helytállni ilyen melegben, ezért talán még jobban értékeljük az eredményünket. Bár ahogy elrajtoltunk, attól a ponttól már számomra megszűnik sok minden, a melegre való koncentrálást hamar elnyomta az adrenalin. De akkor is nehéz versenyen vagyunk túl, hiszen az összes energiát kivette belőlünk.


Indultok a Budapest Ralin?

- Hogyne indulnánk. Még most jöttünk haza, de már várom a következő futamot. A pontokat nem néztük, de mi úgy gondoljuk az utolsó bajnoki versenyen is azért fogunk autózni, hogy megmaradjon a következő szezonra a motivációnk.Reklámpartnerünk:

Cornexim Kft., Tre-Car Plus Kft.; Extrém Sport Team Kft.; Hunova Trans Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.; Fehértó-Trans-Snack Kft.; Szimita Trade Kft.; Gerda-Trans Kft.; Kelet Power Kft.; BRT Média Kft.; ABT Roll Kft.;


Szöveg: Tiba Anita